Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Followers

Thursday, November 25, 2010

~Bunting Harimau/Bunting Pelanduk/Mengandung tapi datang Period~



ok..sila seyes yer tajuk di atas..no joke..memang betul...pernah terjadi..cuma aku baru tahu..noks..betul2 tak tahu selama ni yang ada kes pregnant tapi datang jugak period...huhu..aku ketinggalan...huwaaaa....tapi kes ni jarang2 berlaku la kot...kebanyakan mengandung secara normal la kan...

walau kedengaran agak peliks tapi yakin lah bahawa Allah Maha Besar dan Mengetahui segala apa yang berlaku ...kalau Dia kata Kun Faya Kun..maka jadilah ia mengikut kehendak Nya..neway...aku terjumpa fakta ni pun dalam Discussion Board kat FB Hospital Bersalin...asyik2 hospital bersalin..haha....nak buat camner kan aku ni dalam proses nak menambah bilangan kaum adam hawa kat dunia ni...so ..nak  tak nak kena terima lah...hehe...

 ~baca ini~




~dan juga ini~




p/s: neway tetiba rasa mcm berdebar2..haha.........verangannnnn


Ok...bye
NaNa




3 comments:

  1. tu namanya bunting pelanduk..
    bunting tpi still dtg bulan
    ade jer kes..
    mak org ler
    tpi dia kena time anak lelaki sje.
    kitaorg yg pmpuan ni takde plak kena macam tu.

    ReplyDelete
  2. hehehe...hentah..belum tiba masa untuk test lagik..tungguuu.....kalau ada rezeki ..syukurr..kalau tiada cuba lagik...:)

    ReplyDelete